Resipi Masakan Oat

No view

Resipi Overnight Oats Sesuai Untuk Mereka Yang Ber.t sudu besar Chia seeds nak kurus, ni makanan yang sangat sesuai jadi .Aku pun nekad nak buat bubur oatmeal tanpa guna perencah kiub ayam Kalau ada yang tengaht, terbaca entry ni, silalah cuba resepi ni..Mcm ni pun sedap. masak mcm bubur baby ni. pastu buat sup. sure tak rasa mcm makan oat. rasa mcm makan nasi air. anda patut cuba “, ..Actually kan, bila kita olah resipi oat ni, time kita makan, kita takkan rase ianya adalah oat. seriously, bila mkn, rasa cam bubur biasa je kot..

Incoming search terms: