Resipi Masakan Telur Sotong

No view

Actually telur sotong ni glamor sangat kat Penang ni. Masakan goreng kunyit ni senang je. Tumis sehingga telur sotong masak. Hari ni nak share resepi yang simple time malas masak ke, atau tak tau nak buat apa .Then, baru baru ni Mama repeat beli telur ikan mayong dengan telur sotong. Aku memang angkat tangan awal awal untuk masak. Telur .Sedap pula apabila telur sotong digoreng kunyit, sangat mudah dan cepat. Kali ini MW berkongsi resepi dari Nats Bandar Baru Sri Petaling, Kuala Lumpur, restoran masakan pantai timur Telur sotong direbus sampai masak kemudian tos..

Incoming search terms: